Rollups

En smidig och portabel roll-up passar in i alla sammanhang och omgivningar, från hotellobbyn och receptionen till mässan, den är dessutom lätt att bära med sig överallt och ryms i en liten transportväska som du utan problem kan ta över axeln.

Exxroll Classic
är portabel i ordets yttersta bemärkelse. Prisvärd, snabb och ger med dubbla fötter en stadig presentatör för ditt event. Denna rollup levereras i en elegant aluminiumkassett och totalvikten med väskan är 3 kg för denna rollup. Standardbredden ger 1,7 m2 exponeringsyta och ryms i en transportväska som är 90x10x10 cm. Från den drar du upp ditt budskap till en totalhöjd på 200 cm. Bredden på en standardkassett är 85 cm.

Finns i 3 storlekar: 60, 85 eller 150 cm

Kort fakta:
- Klämlist för bild. 3-delad pinne.
- Grafikstreamer 85x200 cm.
- Standardkassett 85x10x10 cm.
- Totalhöjd monterad: 200 cm.
- Vikt: 3 kg.
- Tillbehör: Halogenspotlight.

Pris: 1295 kr/st

Rollup Exxroll
Denna rollup erbjuder dig alla funktioner som en utmanande kund behöver. Bildbytet klarar du galant genom att öppna kassetten för att exponera rullgardinen, som är själva huvudmekanismen. Infästningen i rullgardinen sker med klämlist vilket bidrar till blixtsnabbt bildbyte. Förstärk budskapets effekt ytterligare med färgade gavlar. Höjd skapar yta som skapar intryck. Denna kassett levereras med justerbar pinne, 200-240 cm. Vikten gör denna stabila aluminiumkassett stadig på de flesta underlag. Ojämnheter tas bort genom justerbara fötter, både fram och bak.

Pris: 1895 kr/st

Rollup Inforoll
Info-Roll 05 - Högkvalitativ svensk tillverkad display, när du snabbt och enkelt vill synas! Denna rollup passar perfekt när man vill visa upp företagets profil, idé eller koncept. Smidig att montera och packa ihop efter exponering. Montera enkelt en spotlight direkt på stolpen för att lysa upp din banner och förstärka budskapet. Info-Roll finns i olika storlekar; 85 cm upp till 150 cm breda. Höjden är 210 cm. Kassett, pinne, info-clip och holder är tillverkade i naturanodiserat aluminium. Pinnen sätts fast med en smidig holder.

Kort fakta:
- Bredd: 85-150 cm
- Höjd: 210 cm
- Vikt: 3-4 kg
- Elegant vadderad transportväska med bärrem.
- Tillbehör: Spotlight

Ring för mer information och priser!

partners