Beachflaggor

En beachflagga är ett utmärkt sätt att exponera sitt varumärke i både utomhus- och inomhusmiljö.

Beachflaggan, även kallad beachflag eller strandflagga, är sportigt designad och används ofta vid sportevenemang, tävlingar och event, från slalombacken till stranden. Men beachflaggan är en platseffektiv, hållbar färgklick var den än hamnar, och passar även på mässor, i butiker och utanför fastigheter!

En av våra mest populära modeller liknar en hajfena som sticker upp och syns i ett böljande hav av märken, mässmontrar eller människor.

Hajflaggan finns i storlekar över 5 meter.

ENKLA ATT MONTERA VART NI ÄN BEFINNER ER
Beachflaggorna är idealiska att placera direkt vid din aktivitet. Höjden gör att du syns över konkurrenterna! Våra flexibla monteringsalternativ gör att ni snabbt monterar våra beachflaggor på alla tänkbara underlag. Alla våra fotalternativ har en rörlig led vilket gör att beachflaggan kan anpassa sig efter vinden, något som minskar påfrestningen på masten. Ni väljer själv vilket eller vilka fotalternativ ni vill köpa till era beachflaggor, beroende på användningsområde.

Kryssfot
den vanligaste foten som passar på både hårda och mjuka underlag, eller då man inte vill göra åverkan i marken. Kompletterar man dessutom med en vattenbag så har man en lösning som klarar hårda vindar.

Markskruv
skruvas i jord, gräsmatta eller annat mjukt underlag.

Markspik
spetsigt spjut som passar för användning utomhus på mjukt underlag, till exempel gräsmatta eller sand.

Vattenbag
används alltid tillsammans med kryssfoten vid placering utomhus. Fylls enkelt med vatten och placeras över kryssfoten.

partners